Mihai Petre despre soţia sa: Nu-mi stătea gândul la dragoste când am cunoscut-o

Şi-au vorbit prima dată în engleză. Apoi, el a început să înveţe câteva cuvinte în poloneză, dar nu mai ştie exact în ce limbă i-a spus primul ”Te iubesc!”, nici cum a cerut-o de nevastă. Între timp, ea a învăţat limba română şi, de nouă ani încoace, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste... Mihai şi Elwira, un ”Love Story” în varianta româno-poloneză!

530 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre despre soţia sa: Nu-mi stătea gândul la dragoste când am cunoscut-o

Mihai Petre despre soţia sa: Nu-mi stătea gândul la dragoste când am cunoscut-o

- Cum v-aţi cunoscut?

Mihai: A fost relativ simplu: amândoi suntem sportivi de performanţă. Prin 2001, îmi căutam o parteneră de dans, nu reuşeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă şi, prin urmare, nu puteam participa la competiţii. Au fost momen­te în care am vrut să renunţ la dans. Însă a apă­rut... Elwira. Şi ea îşi căuta un partener, aşa că am aranjat o întâlnire, la Chişinău - antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu maşina, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni şi am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicam în limba engleză.

- Te-ai îndrăgostit la prima vedere?

Nu. Mi s-a părut o femeie frumoasă, însă nu-mi stătea mie gândul la dragoste pe-atunci. Eram disperat să-mi găsesc o parteneră şi să particip la concursurile de dans. Aşa că am
plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici maşină de spălat nici televizor. Aşa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul "gătit" improvizam... Apoi, ne-am întors în România.

- Elwira, ţie cum ţi s-a părut Mihai la prima vedere?
Mi-a plăcut foarte mult ca profesionist: ştia exact ce doreşte şi era extrem de disciplinat. Nu ieşea din sală până nu termina tot ce-şi propusese. Ca băr­bat... mai târziu am fost atrasă de el.

Citeşte mai multe despre povestea de dragoste dintre MIhai Petre şi Elwira Duda pe www.protvmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici