Mii de căşti stricate ar putea ajunge la oamenii fără adăpost pentru a-i ajuta să se ferească de frig

  • Wiliam Petz este CEO-ul companiei Quiet Events care închiriază căşti wireless pentru evenimente private
  • Petz vrea să transforme căştile care nu mai funcţionează în căşti care să încălzească oamenii fără adăpost
  • Pentru realizarea proiectului s-a creat o campanie de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe
451 afișări
Imaginea articolului Mii de căşti stricate ar putea ajunge la oamenii fără adăpost pentru a-i ajuta să se ferească de frig

Mii de căşti stricate ar putea ajunge la oamenii străzii pentru a-i ajuta să se ferească de frig

De ce să arunci un lucru care poate fi extrem de util unei alte persoane? De la această idee a plecat CEO-ul unei companii care închiriază căşti wireless pentru petreceri private şi evenimente.

„Cu ce am nevoie este să transform căştile noastre în căşti pentru protecţie împotriva frigului. Da, am creat acest proiect numit "Căşti pentru oamenii străzii". Avem sute, poate chiar mii de căşti stricate şi pe care nu le mai putem repara şi nu le-am aruncat din cauza deşeurilor electronice”, spune Wiliam Petz.

CEO-ul companiei Quiet Events spune că vrea să doneze căştile care în mod normal ar fi ajuns deşeuri reciclabile. Compania lui are sedii în New York, Londra, Ottawa, Vancouver şi Tokio. Doar la New York are peste 1.000 de căşti inutilizabile.

Pentru realizarea proiectului a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe. Petz a cerut păreri în rândul celor care croşetează şi i-au îndemnat să ia parte la proiect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici