Mii de fotografii ale lui Michael Jackson, descoperite în New Jersey

Circa 15.000 de fotografii personale ale lui Michael Jackson, scrisoarea prin care o anunţa pe Lisa Marie Presley că vrea să divorţeze, dar şi un Disc de Platină obţinut pentru single-ul "I’ll Be There", au fost descoperite într-un depozit părăsit din New Jersey, informează publicaţia Bild.

140 afișări
Imaginea articolului Mii de fotografii ale lui Michael Jackson, descoperite în New Jersey

Mii de fotografii ale lui Michael Jackson, descoperite în New Jersey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform publicaţiei germane, în interiorul depozitului, care aparţine acum unui proprietar newyorkez, au fost descoperite zeci de cutii cu obiecte care au aparţinut Regelui Pop. Conform actualului proprietar al obiectelor, acesta vrea să le vândă pentru suma de 5 milioane de dolari.

În cutiile din depozit a fost descoperită o scrisoare, de trei pagini, prin care Michael Jackson îi spunea soţiei sale, Lisa Marie Presley, că vrea să divorţeze. "Am deja o soţie musulmană", scria Jackson.

Totodată, au fost descoperite circa 15.000 de fotografii personale ale lui Michael Jackson, realizate în cadrul "Victory Tour", din 1984, dar şi din timpul vacanţelor petrecute în familie.

În cutiile din depozit, jurnaliştii au descoperit autoportrete ale starului, care îl înfăţişau ca pe un clovn care râde sau plânge. Alte schiţe ilustrează o faţă, al cărei nas devine din ce în ce mai mic.

De asemenea, au fost descoperite numeroase cărţi de benzi desenate, dar şi un tub de Eldopaque-Forte, cremă folosită pentru albirea pielii.

În depozit se mai află şi un Disc de Platină, primit pentru single-ul "I’ll Be There", care a fost vândut în peste trei milioane de exemplare, dar şi copii masterizate a 26 de melodii nelansate ale trupei Jackson 5, depozitate într-o cameră specială.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici