Mike Myers va fi gazda ceremoniei MTV Movie Awards

Actorul Mike Myers va fi gazda ediţiei de anul acesta a ceremoniei MTV Movie Awards, care va avea loc pe 1 iunie, la Amfiteatrul Gibson din Universal City, California, informează variety.com.

16 afișări
Imaginea articolului Mike Myers va fi gazda ceremoniei MTV Movie Awards

Mike Myers va fi gazda ceremoniei MTV Movie Awards (Imagine: Mediafax Foto)

Nominalizările la premiile MTV Movie vor fi anunţate în luna mai.

Potrivit sursei citate, Myers a mai fost o dată gazda acestei ceremonii, în 1997, în acelaşi an în care a fost lansată prima parte a aventurilor lui Austin Powers.

Anul trecut, gazda popularei ceremonii a fost actriţa americană Sarah Silverman.

Mike Myers lucrează în prezent la scenariul celei de-a patra părţi a seriei aventurilor spionului Austin Powers, care se va concentra asupra personalităţii malefice a lui Dr. Evil.

Pe 20 iunie, actorul va lansa cea mai recentă comedie a sa, "The Love Guru", în care mai joacă Justin Timberlake, Jessica Alba, Romany Malco şi Verne Troyer. Filmul prezintă povestea unui american (Myers) crescut de nişte "guru" la un "ashram" din India. Acesta se întoarce în Statele Unite pentru a face avere din ajutorare personală, iar metodele sale neortodoxe vor fi puse la încercare în momentul în care se oferă să devină consilierul de cuplu al starului unei echipe de hockey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici