Miki o va înlocui pe Claudia Cream la "Dansez pentru tine"

Claudia Cream nu va mai dansa în competiţia visurilor de la Pro TV, "Dansez pentru tine", pentru că suferă din cauza unei coaste fisurate, ea urmând să fie înlocuită de o altă cântăreaţă - Miki (ex K-pital), informează postul de televiziune.

106 afișări
Imaginea articolului Miki o va înlocui pe Claudia Cream la "Dansez pentru tine"

Miki o va înlocui pe Claudia Cream la "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Claudia Cream nu a mai vrut să continue antrenamentele, mai ales că pentru ea ar fi urmat o săptămână grea şi solicitantă, cu duel şi cu trei dansuri de repetat.

Cu toate acestea, visul partenerului ei, Adrian Filote, trebuie să meargă mai departe, iar în ajutorul lui a sărit Miki (ex K-pital), care a început chiar de duminică repetiţiile. Miki are o misiune foarte dificilă, deoarece ea are de învăţat de la zero trei stiluri de dans. Ea şi Adrian vor dansa vineri cha cha cha şi folclor internaţional, adică stilurile care i-au trimis pe Adrian şi pe Claudia Cream la duel, precum şi unul dintre stilurile noi, mai precis dans ţigănesc.

Săptămâna trecută, în timpul antrenamentelor pentru emisiune, Claudia Cream şi-a fisurat o coasă, însă medicii specialişti i-au permis să danseze în ediţia de vineri a "Dansez pentru tine". Din păcate însă, notele primite de Claudia Cream şi Adrian i-au trimis pe aceştia la duel. Vineri seară, alături de Adrian va lupta Miki, iar împreună ei speră să treacă şi de acest impas, cu ajutorul voturilor telespectatorilor.

Adrian Filote, în vârstă de 25 de ani, dansează pentru verişoara sa primară, Mariana Radu, alături de care şi-a petrecut copilăria. Aceasta are 30 de ani, este căsătorită, are doi copii, trăieşte în nişte condiţii foarte grele şi suferă de o boala de inimă din cauza căreia a trebuit să facă o operaţie şi să i se pună un stimulator cardiac. Operaţia pe care a făcut-o a salvat-o, dar a şi imobilizat-o, de la 20 de ani fiind pensionată pe caz de boală. Chiar dacă medicii i-au interzis, ea şi-a riscat viaţa, dând naştere la doi copii. Singurul care aduce bani în casa este soţul ei, operator pe calculator la o fabrică de ţigări. Împreună cu soţul şi cu cei doi copii, ea locuieşte în casa părinţilor ei, alături de încă două familii. Cei patru dorm în aceeaşi cameră, în paturi suprapuse. În situaţia în care sunt, este imposibil să aibă o casă a lor. Adi vrea să lupte pentru ajutor financiar sau o casă pentru Mariana şi familia ei, care merită o şansă. Telespectatorii care vor să o ajute pe Mariana Radu o pot face sunând la 0900 760 600 sau trimiţând sms la 1776, cu textul "Miki".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici