Mila Kunis nu vrea să se căsătorească

Actriţa Mila Kunis, despre care se zvoneşte că are o relaţie cu actorul Ashton Kutcher, a declarat că nu consideră căsătoria un lucru necesar, pentru că mai importantă este legătura stabilită între cei doi membri ai unui cuplu.

338 afișări
Imaginea articolului Mila Kunis nu vrea să se căsătorească

Mila Kunis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 29 de ani nu crede că dragostea trebuie confirmată printr-un contract de căsătorie, informează contactmusic.com.

"Mi-ar plăcea să-mi găsesc alesul. Dar nu sunt sigură de căsătorie. Nu o consider necesară. Voi fi cu cineva pentru că doresc şi nu pentru că o bucată de hârtie îmi spune că trebuie să fac asta. Acestea fiind spuse, dacă dragostea vieţii mele crede că este important, atunci, fie, mă voi căsători", a declarat Mila Kunis pentru revista More!.

Recent, Ashton Kutcher - care se află în proces de divorţ de Demi Moore - şi-a dus noua iubită, pe actriţa Mila Kunis, într-o vacanţă romantică într-o staţiune de cinci stele din Bali.

Deşi ei nu au confirmat că au o relaţie, prieteni ai celor doi spun că sunt pregătiţi să facă public acest lucru. O sursă a declarat pentru New York Post că relaţia celor doi a început în primăvara acestui an şi a devenit din ce în ce mai serioasă.

Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, pe platourile de filmare ale serialului "That 70s Show".

De altfel, Kutcher şi Kunis, care au evitat să se pronunţe asupra speculaţiilor apărute în ultimele luni în presa americană potrivit cărora ar avea o relaţie, au fost surprinşi, recent, de paparazzi în timp ce se sărutau, la o petrecere organizată în Los Angeles pentru actorii din distribuţia lungmetrajului "Jobs". Filmul este inspirat de viaţa şi cariera cofondatorului grupului Apple Steve Jobs, iar rolul principal este interpretat de Ashton Kutcher.

Totodată, ei au fost văzuţi de multe ori luând cina împreună, călătorind sau mergând la cumpărături, în ultimele luni.

Mila Kunis s-a despărţit de iubitul ei Macaulay Culkin în 2010, iar Ashton Kutcher s-a despărţit de soţia lui Demi Moore în toamna anului 2011.

Potrivit unor apropiaţi ai celor doi actori, presupusa relaţie dintre ei nu reprezintă ceva nou. "Au tânjit unul după celălalt de mulţi ani. Asta durează încă de pe vremea de când erau prieteni şi jucau împreună (în serialul "Anii '70/ That '70s Show", n.r.)", a declarat o sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici