Mila Kunis, salvată de pompieri, după ce a rămas blocată într-un ascensor

Actriţa Mila Kunis a fost salvată de pompieri, sâmbătă, după ce a rămas blocată timp de 45 de minute în ascensorul unei clădiri din New York.

305 afișări
Imaginea articolului Mila Kunis, salvată de pompieri, după ce a rămas blocată într-un ascensor

Mila Kunis, salvată de pompieri, după ce a rămas blocată într-un ascensor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană de origine ucraineană a rămas blocată în acel ascensor alături de o prietenă şi de alte 10 persoane necunoscute. Incidentul s-a produs în clădirea Bank Street din cartierul West Village din Manhattan, informează express.co.uk.

Potrivit presei americane, Mila Kunis şi-a păstrat calmul în timp ce angajaţii de la serviciile de urgenţă încercau să remedieze defecţiunea.

"Au rămas blocaţi în ascensor timp de 45 de minute. Era foarte cald acolo, dar Mila şi celelalte persoane şi-au păstrat calmul. Pompierii au venit la faţa locului şi i-au ajutat să iasă din lift", a declarat o sursă, citată de New York Post.

Mila Kunis se afla la New York pentru a filma "The Angriest Man in Brooklyn", un film în care joacă alături de Robin Williams.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

În 2011, Mila Kunis a putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits", în care l-a avut ca partener pe cântăreţul Justin Timberlake. Ulterior, presa americană a scris că Mila Kunis ar avea o relaţie de dragoste cu Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici