Miley Cyrus, în vacanţă în Bahamas fără logodnicul Liam Hemsworth - FOTO

Miley Cyrus se relaxează la plajă, în Bahamas, fără logodnicul ei Liam Hemsworth. Actriţa şi cântăreaţa, devenită celebră datorită interpretării rolului "Hannah Montana", a fost văzută rar în public în ultimele luni alături de actorul cu care este logodită.

1795 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus, în vacanţă în Bahamas fără logodnicul Liam Hemsworth - FOTO

Miley Cyrus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Miley Cyrus a ajuns în Bahamas în weekend şi a postat o poză cu ea la plajă pe reţeaua Instagram.

Actriţa şi cântăreaţa a arătat din nou forma fizică deosebită în care se află.

Blondă şi tunsă scurt, Miley Cyrus şi-a dat jos şapca "Southern Made Hollywood Paid", împrumutată de la fratele ei, pentru poza pe care i-a făcut-o un prieten.

Vedeta din "Hannah Montana" petrece în Bahamas cu mai mulţi prieteni, dar fără logodnicul Liam Hemsworth, informează dailymail.co.uk, care citează Radaronline.com. 

Miley Cyrus s-a logodit cu actorul australian Liam Hemsworth la începutul lunii iunie a anului trecut. "Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam", declara atunci Miley Cyrus pentru revista People.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song" în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici