Miliardar peste noapte. Cum s-a trezit un bărbat cu un „bonus“ de 2,45 miliarde de dolari în cont

  • Cum ar fi să „te trezeşti“ miliardar peste noapte?
  • Unui client Bank of America i-a apărut pe aplicaţia de mobile banking suma de 2,45 miliarde de dolari.
  • „A fost o eroare de afişare şi nimic mai mult“, spune purtătorul de cuvânt al băncii.
4057 afișări
Imaginea articolului Miliardar peste noapte. Cum s-a trezit un bărbat cu un „bonus“ de 2,45 miliarde de dolari în cont

Miliardar peste noapte. Cum s-a trezit un bărbat cu un „bonus“ de 2,45 miliarde de dolari în cont

Cum ar fi să te trezeşti cu 2,45 miliarde de dolari în cont? Un client Bank of America din Massachusetts a păţit-o, dar a înţeles rapid că a fost doar o iluzie. Şi-a deschis aplicaţia bancară şi a găsit „bonusul“, dar banii nu au fost niciodată cu adevărat acolo, scrie Bloomberg.
 
„A fost o eroare de afişare şi nimic mai mult. A fost deja «corectat㻓, a spus Bill Halldin, purtătorul de cuvânt al Bank of America. 
 
Clientul, Blaise Aguirre, a spus că iniţial s-a gândit că Bank of America va descoperi eroarea. Când acest lucru nu s-a întâmplat, s-a adresat managerului băncii pentru a întreba despre banii misterioşi care apar atât pe web, cât şi pe aplicaţia mobilă de pe telefonul său. 
 
Săptămâna aceasta, banca a rezolvat problema.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici