Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară

Actriţa Milla Jovovich va juca în thrillerul psihologic "Faces in the Crowd", regizat de Julien Magnat, ale cărui filmări vor începe în martie 2010, informează variety.com.

50 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară

Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect cinematografic va fi realizat în urma colaborării a trei companii de producţie: Forecast Pictures, Radar Films şi Minds Eye Entertainment.

Julien Magnat, care regizează în premieră cu această ocazie un film în limba engleză, este, totodată, scenaristul acestui proiect.

Filmul prezintă povestea unei femei care abia a scăpat cu viaţă după ce a fost atacată de un criminal în serie. Ea se trezeşte într-un spital, iar o rană suferită la cap o face să nu mai recunoască chipurile celor din jur. Nemaiputând să recunoască feţele, eroina filmului se vede obligată să "navigheze" într-o lume în care trăsăturile faciale se schimbă de fiecare dată când figurile celor din jur ies din câmpul ei vizual. În tot acest timp, criminalul se apropie tot mai mult de ea, hotărât să elimine pentru totdeauna acest martor potenţial.

Producătorii au spus că subiectul acestui proiect este inspirat de o afecţiune neurologică reală, rară, numită prosopagnozie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici