MINUNILE LUMII PE GOOGLE MAPS: Chipul lui Iisus, zvastici şi lacuri sângerii, printre imaginile misterioase care apar pe harta popularei aplicaţii - GALERIE FOTO

O simplă căutare pe Google Maps se poate dovedi mai mult decât interesantă. Câţiva dintre cei care au căutat un anume loc cu ajutorul acestei aplicaţii au fost surprinşi de imaginile bizare găsite.

8996 afișări
Imaginea articolului MINUNILE LUMII PE GOOGLE MAPS: Chipul lui Iisus, zvastici şi lacuri sângerii, printre imaginile misterioase care apar pe harta popularei aplicaţii - GALERIE FOTO

Chipul lui Iisus, zvastici şi lacuri sângerii, printre imaginile misterioase care apar pe harta popularei aplicaţii

Chipul Mântuitorului Iisus Hristos proiectat pe un câmp din Ungaria şi un lac sângeriu din Iraq se află printre imaginile surprinzătoare oferite de Google Maps.

O altă imagine inexplicabilă arată o maşină parcată vertical, pe laterala unei clădiri din Olanda, arată un articol din Daily Mail.

Imagine greu explicabilă este şi cea a unui nor cu o formă ciudată şi ameninţătoare, aflat deasupra unui oraş din Italia.

  • Chipul unui indian nativ pe un teren muntos din Alberta, Canada

  • Un lac roşu intens lângă oraşul Sadr din Irak

  • O formaţiune noroasă ciudată apare pe cerul unui oraş din Italia

  • Ce caută acest avion printre copaci, în Brooklyn, nu ştie nimeni

  • Un iepuraş de pluş uriaş pe un câmp din Piemonte, Italia

  • Un arhitect hârtru: Această clădire în formă de zvastică din California este de fapt o bază militară a Marinei SUA

  • Maşina parcată vertical pe laterala unei clădiri din Olanda

  • Imagine mai mult decât bizară: Un cleşte sfic gigant, suspendat deasupra unei case din West Midlands

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici