„Miracol” într-un sat din Italia, din cauza unei defecţiuni: În loc de apă, la robinet a curs vin

  • Miracol la Modena: Ziua în care a curs vin la robinet
  • Locuitorii unui sat din nordul Italiei s-au trezit că le curge vin la robinet
  • „Miracolul” s-a datorat unei defecţiuni apărute la depozitul unui producător de băuturi din zonă
4754 afișări
Imaginea articolului „Miracol” într-un sat din Italia, din cauza unei defecţiuni: În loc de apă, la robinet a curs vin

Sursa: Profimedia Images

Miracolul s-a lămurit în scurt timp, după ce instalatorii şi-au dat seama că rezerva de vin a unui producător din zonă a fost pompată în reţeaua de apă.

Localnicii au afirmat că băutura care curgea la robinet avea aroma vinului local Lambrusco Grasparossa, a relatat ziarul local Gazzeta di Modena.

Vinul a ajuns în reţeaua de distribuţie a apei din cauza unei defecţiuni la vinăria Settecani. Băutura din depozitele producătorului a curs în ţevile de apă, iar presiunea mai mare a vinului a proiectat licoarea în sistemul de alimentare al caselor din zonă.

Autorităţile locale au rezolvat problema. dar localnicii au apucat să îşi umple câteva sticle cu vinul uşor acidulat.

Italienii au surprins momentul în înregistrări video care au ajuns virale pe internet.

Consiliul local a dat publicităţii un mesaj prin care îşi cerea scuze pentru neplăcerile create. Printre răspunsurile primite, pe lângă îngrijorarea legată de siguranţa reţelei de alimentare cu apă s-au numărat şi câteva mesaje care se plângeau că problema s-a rezolvat „prea repede”.

Vinul local nu este foarte cunoscut în afara Italiei, dar producătorii de Lambrusco DOC din Modena se laudă că licoarea pe care o oferă ei are o aromă complexă şi o istorie care coboară până în vremurile etruscilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici