Miss Bulgaria 2009, răpită şi bătută de fostul ei prieten în Sofia

Miss Bulgaria 2009, Antonia Petrova, a fost răpită pentru scurt timp de fostul ei prieten, omul de afaceri rus Alexander Beredin, poliţiştii blocând toate străzile importante din Sofia pentru a o găsi pe tânără şi reţinându-l pe răpitor timp de 24 de ore.

1827 afișări
Imaginea articolului Miss Bulgaria 2009, răpită şi bătută de fostul ei prieten în Sofia

Miss Bulgaria 2009, răpită şi bătută de fostul ei prieten în Sofia (Imagine: www.antonia-ptrova.com)

Petrova, în vârstă de 26 de ani, a fost răpită marţi noapte în Sofia, dintr-un restaurant unde se afla cu Adrian Rachev, supranumit "Românul", un rapper de succes în Bulgaria.

Alexander Beredin, de 46 de ani, ar fi scos-o pe tânără cu forţa din restaurant şi ar fi băgat-o în maşina lui, în jurul orei 20.00.

Ea a fost găsită de poliţişti trei ore mai târziu, după ce părinţii fetei au alertat autorităţile. Poliţiştii blocaseră toate străzile importante din Sofia, oprind maşina lui Beredin în centrul capitalei bulgare.

Miss Bulgaria 2009 se afla în maşina respectivă, învelită cu o pătură şi având vânătăi pe corp.

Omul de afaceri rus a spus că fata s-a urcat de bunăvoie în maşina sa. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Antonia Petrova a câştigat titlul de Miss Bulgaria în 2009, competiţia din acel an fiind controversată din cauza faptului că locul I a fost decis de telespectatorii care au trimis un SMS pentru a-şi alege favorita. A fost singura dată în istoria competiţiei când Miss Bulgaria a fost aleasă în acest fel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici