Misterul porumbeilor cu pălării de cowboy. Imaginile, devenite virale, au stârnit controverse | VIDEO

Recent, în SUA au fost observaţi doi porumbei care poartă pălării de cowboy, iar imaginile au stârnit controverse şi au devenit virale, relatează CNN.

2663 afișări
Imaginea articolului Misterul porumbeilor cu pălării de cowboy. Imaginile, devenite virale, au stârnit controverse | VIDEO

Misterul porumbeilor cu pălării de cowboy. Imagini devenite virale au stârnit controverse | VIDEO

În Las Vegas, SUA, unul dintre localnici a filmat doi porumbei la care a observat un amănunt mai puţin obişnuit şi anume că păsările purtau pălării de cowboy, relatează CNN.

Clipul a devenit viral pe reţelele de socializare şi a fost preluat de mass-media locale. Cu toate acestea, nimeni nu a reuşit să descopere persoana care a lipit pălăriile pe capul porumbeilor.

Reacţiile au fost împărţite. Unora li s-a părut o întâmplare amuzantă, însă unii au fost de părere că este un act de cruzime asupra animalelor.

Deşi câţiva activişti au încercat să prindă păsările, încercările lor au fost zadarnice.

O membră a unei organizaţii pentru protecţia porumbeilor s-a arătat extrem de îngrijorată pentru binele acestor păsări. 

„Credem că pălăriile au fost fixate pe capul celor două păsări cu un adeziv puternic. Nu ştim în ce măsura afectează capacitatea păsărilor de a zbura sau dacă aceste pălării atrag prădători. Cel mai probabil porumbeii vor scăpa de pălării doar atunci când vor năpârli”, a declarat Mariah Hillman, membră a organizaţiei pentru protecţia porumbeilor, Lofty Hopes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici