Tu ştii ce coafuri vor fi vedete în anul 2021? Moda se reîntoarce la „valorile reale ale educaţiei”

  • Aqua Blue este culoarea anului 2021
  • Machiajul şi hainele completează o apariţie perfectă
  • Moda se reîntoarce la valorile reale ale educaţiei
17366 afișări
Imaginea articolului Tu ştii ce coafuri vor fi vedete în anul 2021? Moda se reîntoarce la „valorile reale ale educaţiei”

Coafura ajută stima de sine. Dacă eşti femeie, ştii că, într-o zi grea, o coafură aranjată te  poate ajuta să ai o dispoziţie bună. Asta ştie şi Adrian Perjovschi. Hair style-istul a organizat un eveniment în care îţi prezintă „colecţia” de coafuri a anului ce urmează. 

Şapte modele din mai multe colţuri ale lumii şi-au lăsat părul pe mâinile echipei de hair style-işti a lui Adrian. Îţi arăt şi ţie ce a ieşit.

„Culoarea anului 2021 este aqua blue, o combinaţie de turqoise practic din apa mării albastre şi din verdele junglei. Prin acest proiect ne-am dorit ca pentru câteva ore să adunăm toate colţurile lumii pentru că oricum nu am putut să călătorim şi să facem o călătorie în jurul lumii prin această colecţie de trenduri pentru 2021”, spune Adrian Perjovschi, hair stylist.

Trebuie sa mai ştii şi că o coafura perfectă merge mână în mână cu machiajul şi hainele potrivite.

„Anul 2021 este, în ceea ce priveşte tendinţele, uşor ponderat faţă de anii trecuţi, dar elementul comun este tenul radiant, tenul sănătos”, consideră Dana Petrina, make-up artist.

„Tendinţele anului 2021: nu mai epatează atât de mult pe zona de accente şi de accesorizare, ci mai degrabă se îndreaptă spre partea de croi impecabil. Este un fel de întoarcere la valorile reale ale educaţiei şi ale ţinutelor care transmit ceea ce trebuie”, explică Lucy Faur, fashion stylist.

Autor: Denisa Forţu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici