Modelul Tesla Y a fost dezvăluit. Al doilea SUV electric al lui Elon Musk este aici | VIDEO

Elon Musk a dezvăluit noul model Tesla SUV, de mărime medie, numit Model Y, joi seara, în California, relatează CNN.

2040 afișări
Imaginea articolului Modelul Tesla Y a fost dezvăluit. Al doilea SUV electric al lui Elon Musk este aici | VIDEO

Modelul Tesla Y a fost dezvăluit. Al doilea SUV electric al lui Elon Musk este aici | VIDEO

Cel mai accesibil Model Y de la Tesla va avea un preţ de bază începând de la 39.000 de dolari, dar clienţii vor fi nevoiţi să aştepte până în 2021 pentru a cumpăra unul dintre SUV-uri. Compania Tesla va începe şi vânzarea versiunilor mai scumpe ale Modelului Y, preţurile acestora începând de la 47.000 de de dolari.

De asemenea, vor fi taxe suplimentare pentru sistemul de autopilot al autoturismelor, precum şi scaune suplimentare sau alte culori în afară de negru. Un acoperiş panoramic din sticlă va fi o caracteristică standard al tuturor modelelor.

Elon Musk a declarat entuziasmat pe scenă că se aşteaptă ca Tesla să vândă mai multe modele Y decât modelele 3 sau X combinate. Producţia SUVurilor va începe anul viitor.

Cu toate acestea, multe întrebări râmân fără răspuns despre noul model Y. Nu se ştie deocamdată unde vor fi produse şi cât de repede se vor fabrica noile modele. Compania a declarat iniţial că noul autoturism va fi produs la fabrica Gicafactory din Nevada, Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici