Moga, acuzat din nou de plagiat

Nici un an fără ca Marius Moga să nu fie acuzat de plagiat la Eurovision. Nici nu s-au ales bine fericiţii finalişti, că forumurile abundă, deja, de atacuri virulente împotriva controversatului compozitor. Acum, piesa incriminată este cea a fetelor lui Măruţă, care ar semăna izbitor cu o melodie internaţională, lansată încă din anul 1979, informează Click.

89 afișări
Imaginea articolului Moga, acuzat din nou de plagiat

Moga, acuzat din nou de plagiat (Imagine: Mediafax Foto)

După ce piesa lui, “Dracula, my love”, a fost eliminată “cu cântec”, în 2007, cu doar o zi înainte de finală, compozitorul a afirmat că nu va mai scrie niciodată o melodie special pentru acest concurs.

De data aceasta este vorba despre piesa fetelor de la RedBlonde, “Nu am cu cine”, care ar fi puternic inspirată din melodia “Hey, Mickey”, scrisă încă din anul 1979.

Citeşte toată ştirea pe www.clik.ro

“Nu am cu cine”

“Hey, Mickey”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici