Mogulul rap Russell Simmons, anchetat pentru acuzaţii de viol şi agresiuni sexuale

Producătorul de muzică Russell Simmons este anchetat de poliţia din New York după ce, în ultimele săptămâni, mai multe femei, printre care şi fiica regizorului Sidney Lumet, l-au acuzat de viol şi agresiuni sexuale, transmite AFP.

190 afișări
Imaginea articolului Mogulul rap Russell Simmons, anchetat pentru acuzaţii de viol şi agresiuni sexuale

Mogulul rap Russell Simmons, anchetat pentru acuzaţii de viol şi agresiuni sexuale

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York a anunţat că sunt studiate elemente care au fost aduse la cunoştinţa autorităţilor, ce confirmă informaţii apărute în publicaţia americană Los Angeles Times.

Miercuri, publicaţia The New York Times a scris despre mărturiile a trei femei care spun că au fost violate de producătorul muzical, proprietar al casei de discuri Def Jam Recordings.

Producătorul a negat acuzaţiile care i se aduc.

În urmă cu mai multe săptămâni, Jenny Lumet, fiica regizorului Sidney Lumet, a spus că a fost violată de Russell Simmons în 1991. De asemenea, fostul manechin Claussen Khalighi spune şi ea că a fost violată de Simmons, în acelaşi an.

Deşi spune că este nevinovat, omul de afaceri în vârstă de 60 de ani a demisionat, la sfârşitul lunii noiembrie, de la conducerea casei sale de discuri.

La mijlocul anilor 1980, Russell Simmons a înfiinţat, împreună cu producătorul Rick Rubin, casa de discuri Def Jam, care a contribuit la popularizarea genului rap prin artişti precum Beastie Boys, LL Cool J şi Public Enemy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici