Moment emoţionant: Un pui de urs, răpit cu brutalitate de lângă mama lui - VIDEO

Un clip de pe YouTube înfăţişează un pui de urs, Nastia, luat cu brutalitate de lângă mama sa. Imaginile arată cum Nastia plânge şi încearcă să li se împotrivească răpitorilor săi.

3546 afișări
Imaginea articolului Moment emoţionant: Un pui de urs, răpit cu brutalitate de lângă mama lui - VIDEO

Moment emoţionant: Un pui de urs, răpit cu brutalitate de lângă mama lui - VIDEO

În acest timp, mama puiului de urs aleargă de la un capăt la celălalt al cuştii în care este închisă, în încercarea de a-şi salva puiul răpit.

Puiul de urs avea numai 4 luni atunci când a fost răpit de la Grădina Zoologică din Lutsk (Ucraina).

Un comerciant de animale a cumpărat-o pe Nastia pentru a o vinde ca mascotă pentru fotografii cu turişti, informează Vier Pfoten.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici