Momentul în care o jurnalistă află că a câştigat la Loto, în timpul unei transmisiuni LIVE. A anunţat că demisionează, apoi şi-a cerut scuze

O reporteră de televiziune din Spania le-a transmis colegilor săi în direct că nu va veni la muncă în următoarea zi, după ce a aflat în timpul transmisiunii live că a câştigat la Loto. Biletul nu i-a asigurat însă premiul cel mare, suma împărţindu-se la mai multe persoane. Reacţia femeii a fost aspru criticată, iar aceasta şi-a cerut ulterior iertare, a relatat BBC.

1470 afișări
Imaginea articolului Momentul în care o jurnalistă află că a câştigat la Loto, în timpul unei transmisiuni LIVE.  A anunţat că demisionează, apoi şi-a cerut scuze

Sursa: Twitter

Natalia Escudero a început să ţipe entuziasmată în faţa camerelor, după ce a aflat că tocmai a câştigat la Loto. Imaginile o surprind  ţopăind fericită, în timp ce şampania ţâşneşte în aer ca şi cum s-ar fi anunţat marele câştigător al loteriei cunoscute sub numele de El Gordo („Cel gras”). Femeia a anunţat în timpul aceleiaşi transmisiuni live că nu are de gând să se mai întoarcă la locul de muncă începând cu ziua următoare. După fericirea cea mare a urmat însă dezamăgirea, premiul în valoare de 4 milioane de euro fiind împărţit mai multor persoane. Astfel, reportera s-a ales doar cu suma de 5.000 de euro, arătându-se extrem de nemulţumită pe premiu şi revenind la serviciu în ciuda declaraţiilor făcute. 
 

 

Escudero şi-a cerut mai târziu scuze pentru modul în care a reacţionat. A mărturisit că regretă că s-a lăsat copleşită de emoţii într-un asemenea fel şi a insistat să îşi explice comportamentul pentru cei care s-au simţit „înşelaţi”. Declaraţiile acesteia au venit ca răspuns pentru cei care o acuzau de lipsă de profesionalism, după ce filmarea  a fost distribuită pe Internet. Femeia a fost criticată şi pentru că reacţia ei exagerată a indus în eroare, lăsând impresia că ar fi câştigat premiul cel mare al loteriei de Crăciun, în valoare de 4 milioane de euro, arată BBC.
 
Femeia  şi-a cerut iertare pentru confuzia creată, anunţând în acelaşi timp că a fost sinceră în legătură cu pauza pe care o va lua, întrucât va „pleca într-o vacanţă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici