Moştenitorii lui Michael Jackson vor primi 30 de milioane de dolari

Jackson Family Trust, un fond de care beneficiază mama şi copiii lui Michael Jackson şi fundaţiile de caritate sprijinite de starul american, va primi suma de 30 de milioane de dolari, alocată de executorii averii cântăreţului.

574 afișări
Imaginea articolului Moştenitorii lui Michael Jackson vor primi 30 de milioane de dolari

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Executorii au declarat într-un document făcut public, marţi, că după moartea cântăreţului Michael Jackson, din iunie 2009, fondul care administrează averea starului a generat peste 310 milioane de dolari, ceea ce permite achitarea unor plăţi pentru 12 debitori şi refinanţarea unor împrumuturi la dobânzi mai mici, relatează accesshollywood.com.

O audiere pentru obţinerea aprobării din partea unui judecător, privind alocarea sumei de 30 de milioane de dolari către Jackson Family Trust, a fost programată pentru 28 septembrie.

Executorii au dezvăluit, totodată, că mama megastarului, Katherine Jackson, doreşte să vândă ferma familiei, aflată în Encino, şi să îşi cumpere o nouă casă pentru ea şi pentru cei trei copii ai cântăreţului.

Familia Jackson locuieşte temporar într-o vilă în Calabasas, iar proprietatea din Encino este în renovare.

Cei trei copii ai starului - Prince, în vârstă de 14 ani, Paris, în vârstă de 13 ani, şi Blanket, în vârstă de 8 ani - locuiesc cu bunica lor, Katherine Jackson, care este şi tutorele oficial al copiilor.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici