Motivul pentru care gala premiilor Oscar nu are gazdă nici în 2020

Gala premiilor acordate de Academia Americană de Film, distincţii cunoscute sub numele de Oscar, nu va avea o gazdă, fiind al doilea an la rând când organizatorii preferă această formulă mizând pe momentele oferite de diferitele vedete invitate să înmâneze fiecare distincţie în parte.

1402 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care gala premiilor Oscar nu are gazdă nici în 2020

Motivul pentru care gala premiilor Oscar nu are gazdă nici în 2020

Academia Americană de Film s-a văzut nevoită să renunţe pentru prima dată după trei decenii la serviciile unei gazde a ceremoniei de acordare a premiilor Oscar în 2019. Timp de 30 de ani câte o celebritate a fost invitată să fie maestru de ceremonii făcând legătura între momentele spectacolului. Kevin Hart, care trebuia să prezinte în 2019 gala, a renunţat la poziţie după ce a fost acuzat de homofobie din cauza unor mesaje distribuite pe contul său de Twitter cu zece ani mai devreme. Comicul a încercat să îi contrazică pe cei care l-au acuzat dar nici declaraţiile sale, nici interviurile şi nici măcar o serie difuzată de Netflix în care a recunoscut că a reacţionat ”imatur” la acuzaţii, nu i-au mai salvat renumele. În cele din urmă, organizatorii galei i-au cerut să îşi ceară scuze pentru lucrurile pe care le-a afirmat sau să renunţe la poziţia de gazdă. Soluţia găsită în ultimul moment a fost ca înmânarea premiilor să se facă fără nicio gazdă, vedetele invitate să înmâneze fiecare premiu şi câştigătorii bucurându-se de toată atenţia publicului.

Printre acestea s-au numărat Tina Fey şi Amy Poehler, iar Bradley Cooper şi Lady Gaga, au oferit momente memorabile interpretând piesa ”Shallow” din pelicula lor nominalizată, ”A Star Is Born”.

Compania ABC, care a transmis gala din 2019, a anunţat că soluţia aleasă s-a bucurat de o creştere a audienţei cu 11,5 procente faţă de anul anterior, ajungând la 30 de milioane de telespectatori.

Preşedintele ABC Network, Karey Burke s-a declarat ”extrem de fericită” de felul în care a decurs ceremonia din 24 februarie 2019.

"Sunt şanse să repetăm ceea ce considerăm o formulă de succes”, a spus oficialul.

De altfel, telespectatorii nu vor duce lipsă de vedete pe scena Oscarurilor în 2020. Pelicule de succes în cinematografe precum ”Joker” şi ”Once Upon a Time in Hollywood” asigură prezenţa unor staruri precum Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie şi Joaquin Phoenix în sală. Iar producţiile Netflix ca ”The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, cu legende ca Robert De Niro, Joe Pesci şi Al Pacino, ori , ”Marriage Story”, care au adus nominalizări pentru nume ca Adam Driver şi Scarlett Johansson aduc în sală o altă serie de nume mari.

Alte filme favorite la distincţiile acordate luni dimineaţă sunt ”Jojo Rabbit” şi ”Parasite”.

Gala celei de-a 92-a ediţii a Premiilor Oscar are loc luni dimineaţă, de la ora 3.00 (ora României), la Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici