MTV luptă împotriva virusului HIV (Video)

MTV a invitat-o luni, 1 decembrie, de Ziua Mondială de Luptă împotriva SIDA, de la ora 12.00, pe Kelly Rowland, ambasador al Fundaţiei Staying Alive, să vorbească despre virusul HIV, informează televiziunea.

20 afișări
Imaginea articolului MTV luptă împotriva virusului HIV (Video)

Cântăreaţa Kelly Rowland

Co-fondatoarea celebrei trupe Destiny's Child a călătorit în Africa de Sud, Kenya, Tanzania şi Statele Unite, unde a stat de vorbă cu oameni bolnavi de SIDA sau purtători ai virusului HIV.

Artista povesteşte la "Diary Of Kelly Rowland" ce a simţit când a aflat prin ce suferinţe trec bolnavii descurajaţi de virus.

Celebra cântăreaţă a stat de vorbă cu tineri de pretudindeni, care proveneau din ţări cu limbi şi culturi diferite, dar care aveau în comun aceeaşi experienţă tragică, SIDA.

Poveştile reale cu subiecte sexual-sociale şi imaginile cutremurătoare, filmate de regizorul Ras Kassa, încearcă să schimbe mentalităţile tinerilor şi să-i încurajeze să vorbească deschis despre subiecte tabu.

MTV susţine ideea că dialogul poate fi o soluţie pentru a ieşi din acest impas.

 

 

Kelly Rowland in Kenya, Africa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici