Muzica de campanie a lui Nicolas Sarkozy, înregistrată la Sofia

Muzica de campanie a lui Nicolas Sarkozy, care va deschide fiecare miting electoral al său, a fost înregistrată în capitala bulgară Sofia, de o orchestră formată din 50 de persoane.

175 afișări
Imaginea articolului Muzica de campanie a lui Nicolas Sarkozy, înregistrată la Sofia

Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Dezvăluită de RTL, această piesă de aproape trei minute are influenţe hollywoodiene clare. Pe Twitter au apărut dezbateri pentru a se stabili dacă refrenul se apropie mai mult de melodia de la Spider-Man sau de la Batman.

Conform RTL, muzica de campanie a lui Nicolas Sarkozy a fost compusă de Laurent Ferlet, şi a fost înregistrată săptămâna trecută la Sofia, în Bulgaria, de o orchestră formată din 50 de persoane, relatează Le Figaro, în ediţia electronică.

Nicolas Sarkozy a avut duminică, la Marsilia, primul său mare miting de campanie, la care erau aşteptate cel puţin 12.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici