Muzicieni în filme - GALERIE FOTO

Pentru o mare parte a muzicienilor, cinematografia s-a dovedit a fi o adevărată provocare pe care au încercat-o fără frică.

211 afișări
Imaginea articolului Muzicieni în filme - GALERIE FOTO

Bjork a câştigat premiul de interpretare feminină la Cannes, în anul 2000, pentru incredibilul rol principal făcut sub îndrumarea lui Lars von Trier în "Dancer in the Dark"

Unii au primit premii, alţii au fost criticaţi, dar toţi s-au amuzat încercând să se evidenţieze şi în aceasta artă. Iggy Pop, Tom Waits, Madonna, Sting sau Bjork sunt doar câţiva dintre aceştia.

GALERIE FOTO

"Coffee and Cigarettes", în regia lui Jim Jarmush, i-a adus împreună pe marile ecrane pe Iggy Pop şi Tom Waits. 11 scurtmetraje alb negru despre cafea şi ţigări. "Somewhere in California" este intitulată partea în care celebrii Pop şi Waits au o discuţie "fascinantă".

Bjork a câştigat premiul de interpretare feminină la Cannes, în anul 2000, pentru incredibilul rol principal făcut sub îndrumarea lui Lars von Trier în "Dancer in the Dark".

În 2007, Sting a fost una dintre vocile care au dat viaţă animaţiei "Bee Movie", iar ca actor a făcut parte din distribuţia unor filme precum "Dune" (1988), "The Grotesque" (1995), "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998).

Lumea filmului a fost o provocare şi pentru Madonna. Dintre rolurile pe care le-a interpretat în diverse producţii, notabil este cel al soţiei preşedintelui argentinian Juan Peron în filmul "Evita", regizat de Alan Parker.

"8 Mile" este filmul lui Eminem, despre Eminem, cu Eminem. Rapperul, care a fost lăudat pentru prestaţia sa, a jucat alături de Kim Basinger şi Brittany Murphy.

În 2004, Snoop Dogg a apărut pe marile ecrane în "Starsky si Hutch" alături de actorii Ben Stiller şi Owen Wilson.

În "Zoolander", un film care parodiază lumea modei, Ben Stiller şi Owen Wilson se confruntă pe podium jurizaţi de muzicianul David Bowie.

Chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards, joacă în "Piraţii din Caraibe: At World's End", rolul tatălui piratului Jack Sparow, Teague.

Rapper-ul devenit actor Ice Cube a făcut parte din distribuţia unor filme precum "Anaconda" (1997), "Barbershop" (2002), "Torque" (2004), "The Longshots " (2008).

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedetele şi tatuajele lor

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici