Nadia Comăneci şi Alexandru Tomescu, cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni

Nadia Comăneci şi violonistul Alexandru Tomescu au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni, în urma unei decizii de luni a Consiliului Local.

222 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci şi Alexandru Tomescu, cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni

Nadia Comăneci şi Alexandru Tomescu, cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Consiliul Local Buşteni a aprobat, luni, conferirea titlului de "cetăţean de onoare al oraşului Buşteni" Nadiei Comăneci şi violonistului Alexandru Tomescu, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Primăria Buşteni.

La ceremonia de înmânare a titlului de "cetăţean de onoare", care a avut loc în faţa sediului Primăriei Buşteni, a participat doar Alexandru Tomescu, urmând ca Nadia Comăneci să primească distincţia în luna ianuarie a anului viitor. Tot atunci va primi acest titlu şi Ilie Năstase, după ce Consiliul Local Buşteni a aprobat, în luna iunie, conferirea titlului, însă fostul tenisman nu a putut fi prezent la ceremonia de înmânare în iunie întrucât a fost plecat din ţară.

Nadia Comăneci şi Alexandru Tomescu se alătură altor români celebri care au primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, printre aceştia aflându-se Adrian Mutu, Alina Dumitru, Lucian Bute, Adrian Diaconu, campionul la bob Ion Panţuru, soprana Angela Gheorghiu, Cornelia şi Lupu Rednic. Acordarea titlului de cetăţean de onoare presupune, de asemenea, şi oferirea unei suprafeţe de 500 de metri pătraţi de teren la Buşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici