Naomi Campbell la Bucharest Fashion Week?

Naomi Campbell s-ar putea număra printre invitaţii ediţiei de primăvară a festivalului Bucharest Fashion Week, care va avea loc între 30 aprilie şi 3 mai, informează Libertatea.

17 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell la Bucharest Fashion Week?

Naomi Campbell la Bucharest Fashion Week?

În lumea modei se vorbeşte deja despre câteva dintre personalităţile care vor lua parte la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei.

Printre acestea de numără supermodelul Naomi Campbell, actorul Jack Nicholson şi cineastul de origine poloneză Roman Polanski sau prinţul Albert de Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici