Naomi şi-a recunoscut vinovăţia în cazul agresării unor poliţişti

Top modelul britanic Naomi Campbell a compărut, vineri, în faţa unui tribunal londonez şi a pledat "vinovat" în cazul agresării a doi poliţişti în aeroportul londonez Heathrow, într-un acces de furie, în luna aprilie.

16 afișări
Imaginea articolului Naomi şi-a recunoscut vinovăţia în cazul agresării unor poliţişti

Naomi şi-a recunoscut vinovăţia în cazul agresării unor poliţişti

Manechinul în vârstă de 38 de ani, care a sosit la tribunalul din Uxbridge îmbrăcată cu un costum negru, într-o maşină cu şofer, riscă până la şase luni de închisoare pentru fiecare cap de acuzare.

În procesul intentat lui Campbell există şase capete de acuzare - trei pentru agresiune asupra ofiţerilor de poliţie, unul pentru comportament considerat hărţuire şi unul pentru ameninţări şi injurii adresate membrilor echipajului.

Pe 3 aprilie, Naomi Campbell a fost arestată pe când se afla la bordul unui avion al companiei aeriene British Airways, la terminalul al cincilea de pe aeroportul londonez Heathrow, şi a fost eliberată câteva ore mai târziu. Potrivit pasagerilor aflaţi în avion, Naomi Campbell a fost agresivă şi a insultat personalul şi poliţia. Aceleaşi surse spun că top modelul a fost încătuşată la bordul avionului. Cursa respectivă a plecat cu întârziere de două ore din cauza incidentului.

Naomi este celebră pentru comportamentul său violent. În ultimii ani, top modelul londonez s-a confruntat cu mai multe procese care i s-au intentat pentru comportament violent şi vătămare corporală.

În septembrie 2007, un judecător american a acceptat acuzaţiile aduse lui Naomi de o fostă angajată, Gaby Gibson, care a declarat că top modelul a bătut-o şi a jignit-o numind-o "româncă proastă". Judecătorul a decis că aceste acuzaţii pot sta la baza unui proces şi că trecutul violent al lui Naomi Campbell poate fi, în principiu, utilizat împotriva sa. Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfârşitul anului 2005 până la începutul anului 2006, a declarat că top modelul a lovit-o, a jignit-o şi a ameninţat-o că o va acuza de furt pentru că nu a găsit o pereche de pantaloni. Gibson a indicat că Naomi a făcut de multe ori "comentarii discriminatorii" la adresa ei. Procesul în acest caz este în curs de desfăşurare.

În ianuarie 2007, Campbell şi-a recunoscut vinovăţia într-un proces similar care i s-a intentat. În martie 2007, vedeta a fost condamnată la cinci zile de muncă în folosul comunităţii pe care le-a efectuat ca menajeră într-o clădire publică din New York.

În 1998, în Canada, Naomi a fost acuzată de violenţă fizică. În urma acestui incident, în 2000, manechinul a recunoscut faptul că şi-a atacat asistenta, Georgina Galanis, cu un telefon mobil. Modelul a făcut şi atunci terapie pentru controlul furiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici