Napalm Death revine în România, cu două concerte la Bucureşti şi Iaşi

Trupa Napalm Death revine în România, la insistenţele fanilor, pentru cea de-a treia oară, urmând să susţină două concerte - la Bucureşti, pe 14 septembrie, şi la Iaşi, pe 15 septembrie.

300 afișări
Imaginea articolului Napalm Death revine în România, cu două concerte la Bucureşti şi Iaşi

Napalm Death revine în România, cu două concerte la Bucureşti şi Iaşi

Concertul de la Bucureşti va avea loc în Club Wings, iar cel de-al doilea va fi inclus în Festivalul Rock In Iaşi.

Trupa este adusă în România de Alternative Music Experience, o colaborare între King Size Production şi Bring The Noise. Biletele la concerte vor fi puse în vânzare începând cu jumătatea lunii iulie.

În perioada verii, trupa originară din Marea Britanie este în turneu şi va concerta în cadrul mai multor festivaluri de rock, printre care Rockmaraton Festiva, Pecs, Ungaria, Sucks'n'Summer Festival, Leisnig, Germania, Catton Park, Walton on Trent, Der, Marea Britanie, Sakkara Nest, Giza, Egipt, precum şi la Istanbul.

Trupa, faimoasă pentru definirea genului grindcore (prin combinarea unor elemente de hardcore punk şi death metal, genul identificându-se prin cântece scurte, tempo-uri rapide, voci guturale şi versuri cu mesaje sociopolitice) şi recunoscută ca unul dintre cele mai puternice nume din istoria rock-ului extrem, îşi va lansa, în luna octombrie a acestui an, un nou album.

În decursul celor 30 de ani de carieră muzicală, cei de la Napalm Death au lansat 14 albume de studio, ultimul în 2009 - "Time Waits For No Slave" -, şi au fost clasaţi pe locul 7 în topul celor mai bine vândute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numără "Scum", care dă şi titlul albumului de debut, "When All Is Said And Done", "Silence Is Deafening", "On The Brink Of Extinction".

Componenţa trupei a suferit numeroase schimbări de-a lungul timpului, în prezent aceasta fiind compusă din Barney Greenway (voce), Mitch Harris (chitară), Shane Embury (chitara-bass) şi Danny Herrera (tobe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici