Narcis Iustin Ianau a cucerit publicul cu vocea lui extraordinară la "Românii au talent" - VIDEO

Narcis Iustin Ianau este din Bacău, are 15 ani şi calităţi vocale rare. Prestaţia de la "Românii au talent" nu numai că a ridicat întreaga sală în picioare, dar a reuşit să lase juriul fără cuvinte.

1378 afișări
Imaginea articolului Narcis Iustin Ianau a cucerit publicul cu vocea lui extraordinară la "Românii au talent" - VIDEO

Narcis Iustin Ianau a cucerit publicul cu vocea lui extraordinară la "Românii au talent" - VIDEO

"Cânţi minunat!", a declarat Andra, în timp ce Andi Moisescu i-a mărturisit că are tot ce îi trebuie pentru a câştiga marele premiu de 120.000 de euro.

Narcis a mărturisit că nu a luat niciodată lecţii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a născut. "Mama mea fiind în Italia de câţiva ani nu prea m-a auzit cântând. Ea a crezut că nu pot realiza ceva cu această voce. Îmi doresc să mă vadă cântând la scena deschisă", a spus el.

Iustin şi-a descoperit talentul în copilărie, când cânta pentru corul unei biserici. Atunci şi-a dat seama ce poate face cu voce lui. Din partea celorlalţi a simţit mereu descurajare.

La "Românii au talent", el a reuşit să cucerească atât juriul, cât şi publicul prin vocea lui extraordinară. Pentru că era foarte emoţionant înaintea acestei experienţe, Iustin a fost susţinut în permanenţă de tatăl său.

Emisiunea "Românii au talent" a înregistrat un record absolut de audienţă în rândul show-urilor de divertisment din România, prima ediţie a programului de la Pro TV fiind urmărită vineri seara de peste patru milioane de telespectatori din întreaga ţară în minutul de aur, înregistrat la ora 21.17.

Video romaniiautalent.protv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici