Neil Diamond a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreţul Neil Diamond, în vârstă de 71 de ani, a primit o stea pe Walk of Fame, în cadrul unei ceremonii speciale ce a avut loc, vineri, la Los Angeles.

161 afișări
Imaginea articolului Neil Diamond a primit o stea pe Walk of Fame

Neil Diamond a primit o stea pe Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a fost însoţit la eveniment de cea de-a treia soţie a sa, Katie McNeil, în vârstă de 41 de ani, care îi este şi manager de turneu, informează dailymail.co.uk.

Neil Diamond şi Katie McNeil s-au căsătorit în luna aprilie, la Los Angeles.

Neil Diamond a mai fost căsătorit de două ori: cu iubita lui din liceu Jaye Posner, în perioada 1963 - 1969, cu care are două fiice, şi cu Marcia Murphey, între 1969 şi 1995, cu care are doi fii.

În urma divorţului de cea de-a doua soţie, artistul american a fost obligat să îi plătească acesteia suma de 145 de milioane de dolari. Acest divorţ se află pe locul al doilea în topul celor mai costisitoare divorţuri din istoria Hollywoodului, după cel al actorului australian Mel Gibson, nevoit să îi plătească fostei sale soţii Robyn, în 2011, suma de 410 milioane de dolari.

Neil Diamond, unul dintre cei mai renumiţi artişti din toate timpurile, este autorul unor piese memorabile, precum "Sweet Caroline", "Song Sung Blue", "Crackin' Rosie", "Love On The Rocks", "You Don't Bring Me Flowers" şi "Solitary Man". El a scris şi versurile unor piese interpretate de alţi muzicieni, printre acestea regăsindu-se "I'm a Believer", a grupului The Monkees.

Într-o carieră de peste cinci decenii, cântăreţul american a vândut peste 160 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost inclus, în martie 2011, în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici