Neil Diamond s-a însurat pentru a treia oară, sâmbătă, la Los Angeles

Neil Diamond s-a însurat pentru cea de-a treia oară, cu iubita sa Katie McNeil, care îi este şi manager de turneu, în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc sâmbătă la Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

90 afișări
Imaginea articolului Neil Diamond s-a însurat pentru a treia oară, sâmbătă, la Los Angeles

Neil Diamond s-a însurat pentru a treia oară, sâmbătă, la Los Angeles

Celebrul muzician american, în vârstă de 71 de ani, şi iubita sa, care are 41 de ani, au avut o nuntă intimă, doar cu participarea familiei şi prietenilor apropiaţi, potrivit unu reprezentant al artistului citat de People.com.

Diamond îşi anunţase logodna pe Twitter, în septembrie anul trecut, precizând că se va căsători înainte de a pleca în turneu, vara aceasta. Cântăreţul va porni într-un turneu nord-american pe 1 iunie.

"Neil s-a ars la ultimul divorţ, dar în sufletul lui rămâne un romantic şi abia aşteaptă să se însoare din nou", a spus la un moment dat o sursă pentru Mail on Sunday.

Neil Diamond a mai fost căsătorit de două ori: cu iubita lui din liceu Jaye Posner (1963 - 1969), cu care are două fiice, şi cu Marcia Murphey (1969 - 1995), cu care are doi fii.

Diamond, unul dintre cei mai renumiţi artişti din toate timpurile, este autorul unor piese memorabile, precum "Sweet Caroline" şi "Solitary Man". El a scris şi versurile unor piese interpretate de alţi muzicieni, precum "I'm a Believer", în interpretarea grupului The Monkees.

Artistul american a vândut peste 115 milioane de discuri pe plan mondial şi a fost inclus, în martie 2011, în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici