Nicolas Cage datorează peste 2,5 milioane de dolari unei bănci din Nevada

Actorul Nicolas Cage a fost somat să plătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentru avocaţi, după ce şi-a recuperat locuinţa vândută la licitaţie, anul trecut, informează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage datorează peste 2,5 milioane de dolari unei bănci din Nevada

Nicolas Cage datorează peste 2,5 milioane de dolari unei bănci din Nevada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa lui Nicolas Cage din Las Vegas a fost pusă sub sechestru şi vândută pentru a recupera o datorie.

Potrivit documentelor care au fost depuse miercuri la Curtea Supremă din Los Angeles, Cage este obligat să plătească aproape întreaga sumă pe care o datorează băncii. De asemenea, până va plăti întreaga sumă, Cage va plăti o dobândă de 5,5 la sută.

Împrumutul este în valoare de 2.300.145, 24 de dolari, 106.811,49 de dolari reprezintă taxele neplătite, 35.213,90 de dolari - amenda pentru închiderea proprietăţii, iar 24.722,72 de dolari, comisionul pentru avocaţi, în timp ce taxele legale sunt de 9.915, 22 de dolari.

Nicolas Cage începe filmările în România, pe 1 noiembrie, pentru filmul "Ghost Rider 2". Potrivit reprezentanţilor Castel Film, în primă fază, filmările vor avea loc în judeţul Sibiu.

Nicolas Cage va fi, de asemenea, oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, în Bucureşti, pe 30 octombrie.

Nicolas Cage a jucat în peste 60 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

Cage este un superstar al Hollywood-ului, dar este cunoscut şi pentru acţiunile sale caritabile, care vin în sprijinul oamenilor dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic. După ce a jucat rolul unui traficant de arme internaţional în filmul "Traficantul de arme/ Lord of War", el a donat două milioane de dolari organizaţiei Amnesty International pentru a sprijini reconstrucţia unor centre care oferă servicii medicale şi consiliere psihologică pentru foştii copii soldaţi.

Actorul Ethan Hawke, oaspetele de onoare al Balului de Halloween de anul trecut, este cel care a făcut primul pas în a-l invita pe Cage la evenimentul din acest an, după ce a aflat că acesta se va afla în România la sfârşitul lui octombrie. Ethan Hawke l-a interpretat pe agentul de la Interpol desemnat cu capturarea personajului jucat de Cage în "Lord of War".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici