Nicolas Cage, în rolul unui puşcăriaş în "Joe"

Nicolas Cage va juca rolul principal în filmul "Joe" de David Gordon Green, inspirat dintr-un roman de Larry Brown, ce spune povestea unui fost puşcăriaş care ajunge să schimbe în bine viaţa celor din jurul său.

193 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage, în rolul unui puşcăriaş în "Joe"

Nicolas Cage (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De altfel, WestEnd Films, compania care se ocupă de distribuţia internaţională, prezintă proiectul la Festivalul Internaţional de la Toronto, ce are loc în perioada 8 - 18 septembrie, informează hollywoodreporter.com.

"Joe" este povestea unui fost puşcăriaş care devine un model pentru un băiat de 15 ani, cel mai mare copil dintr-o familie fără adăpost, terorizată de un tată beţiv.

"Sunt foarte fericit că pot să lucrez cu Nicolas Cage, să creăm un rol care să îmbine zonele întunecate ale fiinţei umane, frumuseţea, umorul", a spus Gordon Green.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici