Nicolas Cage va juca în filmul lui Oliver Stone despre Edward Snowden

Actorul american Nicolas Cage va face parte din distribuţia filmului realizat de Oliver Stone despre Edward Snowden, fostul agent de securitate american care a declanşat scandalul privind intruziunea servicilor secrete din SUA în viaţa privată a cetăţenilor.

171 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage va juca în filmul lui Oliver Stone despre Edward Snowden

Nicolas Cage va juca în filmul lui Oliver Stone despre Edward Snowden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicolas Cage, în vârstă de 51 de ani, va interpreta rolul unui fost responsabil din cadrul serviciilor de informaţii americane, potrivit contactmusic.com.

Din distribuţia filmului vor mai face parte Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto şi Tom Wilkinson. Rolul lui Edward Snowden va fi jucat de Joseph Gordon-Levitt.

Oliver Stone a început deja să filmeze în Germania pentru filmul despre Snowden.

Nicolas Cage şi Oliver Stone au mai lucrat împreună în 2006, când actorul a avut rolul principal în pelicula "World Trade Center" regizată de Stone.

Informaţia privind distribuirea lui Nicolas Cage în filmul dedicat lui Edward Snowden apare după ce documentarul "Citizenfour", regizat de Laura Poitras, despre acelaşi fost agent, a fost premiat cu Oscar, duminică, la Los Angeles, la cea de-a 87-a ediţie a galei Academiei americane.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012.

În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au avut loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film, conform imdb.com. Pelicula a avut premiera în SUA în decembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici