Nicoleta de la Hi-Q se retrage din trupă

Nicoleta Drăgan, solistă a trupei Hi-Q în ultimii şase ani, a decis să se retragă din trupă, au declarat Mihai şi Florin în cadrul emisiunii "Happy Hour", difuzată miercuri, de Pro TV.

197 afișări
Imaginea articolului Nicoleta de la Hi-Q se retrage din trupă

Nicoleta de la Hi-Q se retrage din trupă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Mihai Sturzu şi Florin Grozea au declarat că Nicoleta i-a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că părăseşte trupa, motivul despărţirii, enunţat de cei doi, fiind faptul că planurile lor legate de viitorul Hi-Q nu mai coincid.

De asemenea, cei doi membri ai trupei Hi-Q au precizat că vor înlocui vocea Nicoletei pe întreg albumul pe care îl promovează în prezent, că în curând vor filma un nou videoclip şi că sunt convinşi că Nicoleta nu se va mai răzgândi.

Mihai şi Florin au au promis că vor apărea pentru prima oară în noua formulă Hi-Q tot la "Happy Hour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici