Nicoleta de la Hi-Q şi-a luat microfon de aur

Nicoleta din trupa Hi-Q şi-a făcut cadou, la împlinirea a zece ani de prezenţă muzicală a formaţiei din care face parte pe scenele de muzică din România, un microfon placat cu aur în valoare de 8.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Nicoleta de la Hi-Q şi-a luat microfon de aur

Nicoleta de la Hi-Q şi-a luat microfon de aur

Modelul microfonului este unic în România, iar mândria membrilor trupei pop Hi-Q este cu atât mai mare cu cât şi Peter Gabriel deţine un astfel de model.

"Acest microfon este un cadou pe care vroiam demult să mi-l fac. Nu aş dori să-l înţeleagă lumea ca pe un moft, sau ca pe un motiv de a ieşi în evidenţă. Mă pasionează foarte mult muzica, îmi place foarte mult ceea ce fac, mă implic total şi tocmai din acest motiv nimic nu mi se pare prea mult când vine vorba de acest domeniu", a declarat Nicoleta Drăgan. "Sunt foarte multe persoane care aleg să facă investiţii în îmbrăcăminte, bijuterii sau alte lucruri pe care le consideră importante. În ceea ce mă priveşte, muzica este ceea ce mă reprezintă, iar acest microfon peste mult timp va reprezenta o amintire frumoasă a clipelor petrecute pe scenă", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici