Video Nikita, împuşcată pe stradă cu pistoale de paint-ball

Mihaela Ispas, alias "Nikita", şi o prietenă a acesteia au fost împuşcate cu pistoale de paint-ball, duminică seara, în piaţa Dorobanţi din Capitală, autorii atacului, aflaţi în două maşini de lux, fiind încă necunoscuţi.

Urmărește
15 afișări

Surse din Poliţie au declarat, luni, că, în urmă cu o zi, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie au fost anunţaţi că în două femei care se plimbau în zona Pieţei Dorobanţi din Capitală s-a tras cu bile de paint-ball, iar agresorii, aflaţi în două maşini de lux - un BMW şi un Jeep Grand Cherokee - au fugit de la faţa locului imediat după atac.

După agresiune, Ispas - cunoscută în Bucureşti sub numele "Nikita" - care este una dintre victimele atacului, a depus plângere la secţia 1 de Poliţie şi le-a spus anchetatorilor că prietena ei, care se numeşte Alina (şi ea victimă a agresiunii), ar fi internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

În momentul în care poliţiştii s-au dus la spital pentru a o întreba despre incidentul în care a fost implicată, Nikita şi-a schimbat declaraţia, afirmând că prietena ei este internată în Spitalul Pantelimon.

În prezent poliţiştii încearcă să afle unde este internată femeia, precum şi identitatea reală a acesteia, întrucât Nikita nu le-a putut da decât prenumele acesteia.

De asemenea, în cursul nopţii, poliţiştii au reuşit să identifice una dintre maşini (BMW-ul), în prezent încercând să stabilească dacă proprietarul ei a participat în vreun fel la evenimente.

Cea de-a doua maşină este căutată în continuare de poliţişti, care urmează să afle ce s-a întâmplat de fapt şi de la ce a pornit scandalul între cele două femei şi cei care au tras în ele cu pistoalele de paintball.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici