"Nikita", la 42 de ani. Actriţa Peta Wilson s-a dedicat creşterii fiului, după serialul de succes "La Femme Nikita" - GALERIE FOTO

Actriţa australiană Peta Wilson şi-a câştigat notorietatea graţie rolului Nikita din serialul TV de succes "La Femme Nikita". Acum în vârstă de 42 de ani, Peta Wilson are puţine apariţii în producţii cinematografice şi se ocupă de creşterea fiul ei, Marlowe Harris, în vârstă de 11 ani.

25746 afișări
Imaginea articolului "Nikita", la 42 de ani. Actriţa Peta Wilson s-a dedicat creşterii fiului, după serialul de succes "La Femme Nikita" - GALERIE FOTO

Peta Wilson, în rolul NIkita (Imagine: Hepta)

Peta Wilson a lucrat ca fotomodel în Australia şi Europa, după care în 1991 s-a mutat la Los Angeles, unde a studiat pentru a deveni actriţă.

După câteva roluri mici în filme independente, Peta a decis să participe la castingul pentru un nou serial, La Femme Nikita. Ea a primit rolul şi a jucat timp de cinci sezoane rolul agentului-asasin. Serialul s-a filmat între 1997 şi 2001.

După naşterea fiului ei, în februarie 2002, dintr-o relaţie cu Damian Harris, de care s-a despărţit în 2002, Peta Wilson a avut puţin apariţii în producţii TV sau cinematografice. A jucat alături de Sean Connery în The League of Extraordinary Gentlemen (2003), False Pretenses (2004) şi Superman Returns (2006).

În 2012, a apărut într-un film de scurt metraj - "Liberator" şi există informaţii că ar putea face parte din distribuţia unui film ce va apărea pe piaţă în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici