Edith Gonzalez, la 46 de ani. Actriţa din "Inimă sălbătică" şi "Salome" revine în telenovele - GALERIE FOTO

Actriţa mexicană Edith Gonzalez a cunoscut celebritatea datorită rolului din telenovela de succes "Inimă sălbatică", iar notorieratea i-a crescut odată cu alte telenovele de succes în care a jucat - "Dragostea învinge", "Salome" sau "Pădurea blestemată“.

16209 afișări
Imaginea articolului Edith Gonzalez, la 46 de ani. Actriţa din "Inimă sălbătică" şi "Salome" revine în telenovele - GALERIE FOTO

Edith Gonzalez, în Inimă Sălbatică (Imagine: www.tumblr.com)

Actriţa mexicană Edith Gonzalez, acum în vârstă de 46 de ani, a început în februarie filmările pentru o nouă telenovelă - "Amor a destiempo" - în care va juca alături de Umberto Zurita, scrie site-ul www.la-razon.com.

Cei doi vor juca un cuplu căsătorit care traversează o perioadă dificilă, deşi iniţial povestea lor de dragoste a fost extrem de frumoasă.

"Paula este o femeie tulburată de fricile ei. Este nobilă, conservatoare şi îţi iubeşte familia, dar a renunţat să-şi mai acorde atenţie şi s-a dedicat celorlalţi. Pe măsura ce povestea îşi desfăşoară cursul, viaţa ei se va schimba radical", a declarat Edith Gonzalez despre noul ei rol.

Edith Gonzalez şi-a în ceput cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la doar 4 ani. Ea cunoaşte succesul de la vârste fragede, cu roluri în telenovele precum "Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng".

Cariera ei explodează în 1993 odată cu rolul din "Corazon salvaje/Inima salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo.

Au urmat apoi rolurile din “Aventurera” (1998), "Dragostea învinge“, "Salome" (2001), "Pădurea blestemată“ (2004).

În noiembrie 2007, la trei ani după ce a devenit mama unei fetiţe, Edith Salome a filmat pentru postul de televiziune AcasaTV în telenovela "Inimă de ţigan", interpretand rolul unei faimoase producătoare care vine în Romania pentru a se informa asupra obiceiurilor şi traditiilor ţiganilor.

A mai jucat, apoi, în filmul Deseo (2008) şi telenovelele Dona Barbara (2008) şi Cameleones (2009).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici