Nikki din "Tânăr şi neliniştit", la 30 de ani de la începutul serialului. Melody Thomas Scott mărturiseşte că rolul respectiv i-a schimbat viaţa - FOTO

Actriţa Melody Thomas Scott, celebră din serialul "Tânăr şi neliniştit", care rulează la Pro TV, povesteşte într-un interviu acordat ProTV Magazin că, odată cu rolul Nikki din această producţie de televiziune, a început aventura vieţii ei.

23391 afișări
Imaginea articolului Nikki din "Tânăr şi neliniştit", la 30 de ani de la începutul serialului. Melody Thomas Scott mărturiseşte că rolul respectiv i-a schimbat viaţa - FOTO

Melody Thomas Scott (Imagine: Hepta)

Actriţa avea doar 23 de ani când a început să joace rolul Nikki din unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune, iar în prezent, la 56 de ani, mărturiseşte că "Tânăr şi neliniştit" i-a schimbat viaţa, începând de la întâlnirea cu soţul ei.

"«Tânăr şi neliniştit» înseamnă să pot lucra în fiecare zi şi să fac ceea ce îmi place, ceea ce am nevoie să fac, adică să joc. Mi-a dăruit foarte multe şi mă simt recunoscătoare pentru toate", spune Melody Thomas Scott în interviul pentru ProTV Magazin.

Însă, dincolo de viaţa personală, să joace în "Tânăr şi neliniştit" a însemnat pentru ea împlinire profesională şi prilejul de a juca alături de alţi oameni valoroşi, printre care şi Bill Bell.

"Era minunat când Bill se afla prin preajmă. Ne întâlneam cu el pe holuri şi ne striga pe numele personajelor, lucru care nu ne displăcea deloc, pentru că într-adevăr intram în pielea acestora. Totul era diferit pe vremuri. Producător era John Convoy şi am învăţat o grămadă de lucruri doar uitându-mă cum se hotăra să aşeze florile pe fundal. Chiar şi poziţionarea camerelor şi luminile erau unice, diferite faţă de cele din alte show-uri. Cred că aceste detalii fac diferenţa şi în ziua de astăzi. Am învăţat foarte multe, sunt bucuroasă că eram atât de tânără când am început să lucrez aici", spune actriţa.

Aceasta adaugă că intenţionează să meargă la Monte Carlo pentru a se întâlni cu fanii care, la fiecare vizită, îi împărtăşesc părerile despre poveşti şi personajele din serial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici