Nivelul crescut de estrogen predispune la infidelitate

Femeile care au un nivel ridicat de estrogen au tendinţa să adopte într-o relaţie un comportament pus de obicei pe seama barbaţilor, informează Descopera.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Nivelul crescut de estrogen predispune la infidelitate

Nivelul crescut de estrogen predispune la infidelitate (Imagine: www.descopera.ro)

Noile studii ale cercetătorilor de la Universitatea Texas arată că principiul “iubeşte şi lasă” nu este apanajul exclusiv al bărbaţilor.

Cercetările arată că femeile tinere care produc în mod natural cantităţi mari de estrogen, hormon legat direct de fertilitate, manifestă o tendinţă crescută de a schimba mai des partenerii sau de a fi infidele într-o relaţie.

Citeşte mai multe despre infidelitate pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici