Noi acuzaţii împotriva lui Floyd Mayweather

Procurorul din Clark, sesizat în cadrul plângerii pentru violenţă domestică depusă de fosta soţia a lui Floyd Mayweather, a comunicat noi elemente de acuzare împotriva pugilistului, arestat şi încarcerat din 10 septembrie pentru furt.

217 afișări
Imaginea articolului Noi acuzaţii împotriva lui Floyd Mayweather

Noi acuzaţii împotriva lui Floyd Mayweather (Imagine: Mediafax Foto)

Aceste acuzaţii, în număr de opt, sunt legate de faptul de Mayweather a lovit-o pe Josie Harris, fosta sa parteneră de viaţă, care este mama celor trei copii ai săi, şi căreia i-a furat telefonul mobil.

Potrivit plângerii, Mayweather ar fi lovit-o pe Josie Harris în dimineaţa zilei de 9 septembrie, în casa deţinută de pugilist, unde locuieşte aceasta. El ar fi ameninţat şi că-i va lovi pe cei trei copii dacă încearcă să cheme poliţia şi le-ar fi confiscat telefoanele mobile. Josie Harris susţine în plângerea depusă că Mayweather le-a spus copiilor că "dacă fug de acasă sau cheamă poliţia, îi va bate la fund".

În raportul poliţiei se arată că unul dintre fiii cuplului, în vârstă de 10 ani, şi-a văzut tatăl lovindu-i mama.

Dacă va fi găsit vinovat de aceste acuzaţii, Mayweather ar putea primi peste 30 de ani de închisoare.

Mayweather, sextuplu campion mondial, în vârstă de 33 de ani, neînvins în 41 de meciuri, a fost achitat în iulie 2005 tot într-un caz de violenţă domestică, acuzaţiile fiind aduse tot de Josie Harris, care a revenit asupra celor spuse afirmând că a minţit.

Cei doi s-au separat în luna mai după şapte ani de viaţă în comun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici