NOI DEZVĂLUIRI despre Amy Winehouse: Tatăl cântăreţei sugerează că artista ar fi fost însărcinată înainte să moară

Mitch Winehouse, tatăl regretatei cântăreţe britanice Amy Winehouse, a afirmat că, înainte să moară, fiica sa credea că este însărcinată, potrivit publicaţiei britanice The Independent.

2576 afișări
Imaginea articolului NOI DEZVĂLUIRI despre Amy Winehouse: Tatăl cântăreţei sugerează că artista ar fi fost însărcinată înainte să moară

Mitch Winehouse (Imagine: Hepta)

Mitch Winehouse a făcut aceste afirmaţii într-o declaraţie acordată televiziunii australiene Channel Seven, în care a criticat documentarul "Amy", realizat de Asif Kapadia şi care a avut premiera în această vară.

Potrivit lui Mitch Winehouse, fiica sa plănuia să îşi întemeieze o familie cu logodnicul său, regizorul britanic Reginald "Reg" Traviss.

Totodată, Mitch Winehouse a susţinut că, înainte să moară, fiica lui credea că este însărcinată.

El a încercat să contrazică astfel imaginea de "persoană însingurată", care i-a fost construită fiicei sale în filmul realizat de Asif Kapadia.

"Ea era cu Reg. Urmau să se căsătorească. Nu ar trebui să vă spun asta, dar la un moment dat ea credea că era însărcinată", a spus Mitch Winehouse. "Să laşi impresia că era pe cont propriu este pur şi simplu criminal", a mai afirmat acesta.

Mitch Winehouse a precizat că lucrează împreună cu fostul logodnic al cântăreţei la un nou documentar dedicat memoriei acesteia.

Pe de altă parte, regizorul Reg Traviss s-a declarat devastat de moartea iubitei sale Amy Winehouse, decedată în iulie 2011 la vârsta de 27 de ani, şi a dezvăluit presei britanice că urma să se căsătorească cu artista.

Potrivit declaraţiilor sale, Amy Winehouse se afla pe punctul de a-şi recăpăta controlul asupra vieţii personale, puternic afectată în ultimii ani de viaţă de dependenţa de droguri.

Testele toxicologice efectuate după moartea cântăreţei au arătat faptul că în organismul acesteia nu existau urme de droguri, în momentul producerii decesului.

În schimb, potrivit aceloraşi teste, medicii au descoperit în organismul artistei o concentraţie de 416 miligrame de alcool per decilitru de sânge - de peste cinci ori limita legală de 80 de miligrame. Medicii consideră că o concentraţie de 350 de miligrame de alcool în sânge este suficientă pentru a cauza decesul unei persoane.

Reg Travis avea o relaţie de peste doi ani cu Amy Winehouse, iar relaţia lor era acceptată şi sprijinită de părinţii cântăreţei.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool".

Albumul "Back to Black" lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii "soul".

Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, "Back to Black" a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul "21" al cântăreţei Adele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici