Noua colecţie de modă a lui Dorin Negrău, live pe Apropo.ro

Apropo.ro transmite live lansarea colecţiei primăvară/vară CHICkitch, semnată de Dorin Negrău, eveniment care va avea loc luni seară, la Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti.

39 afișări
Imaginea articolului Noua colecţie de modă a lui Dorin Negrău, live pe Apropo.ro

Noua colecţie de modă a lui Dorin Negrău, live pe Apropo.ro

Tema spectacolului vor fi divele perioadei interbelice şi atmosfera pe care au reuşit să o creeze în jurul lor.

Prin colecţia sa, Dorin Negrău a dorit să aducă un omagiu fascinantelor prezenţe feminine ale acelor vremuri şi a impus o viziune asupra modului în care acestea s-ar raporta la actualele tendinţe ale modei.

În creaţiile pe care le va prezenta luni, Dorin Negrău a folosit stofe subţiri de bumbac, mătase naturală şi tafta, dar şi suprapuneri de materiale transparente din mătase peste materiale din bumbac. CHICkitch poate fi caracterizată ca fiind o colecţie foarte lejeră şi practică, dar, în acelaşi timp, şic.

Partener media al evenimentului este revista The One. La eveniment nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici