Noul album al AC/DC va fi lansat în următorii doi ani

Membrii formaţiei australiene AC/DC au dezvăluit că următorul lor album va fi lansat în "următorii doi ani".

126 afișări
Imaginea articolului Noul album al AC/DC va fi lansat în următorii doi ani

Noul album al AC/DC va fi lansat în următorii doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei AC/DC au mai spus că vor pleca în turneu după ce noul lor material discografic va fi finalizat, informează nme.com.

Cel mai recent album al formaţiei, "Black Ice", a fost lansat în 2008.

"Vom pleca din nou în turneu după ce vom lansa noul album, pe care sperăm să îl scoatem pe piaţă în următorii doi ani", a declarat chitaristul AC/DC Angus Young.

Liderul formaţiei, Brian Johnson, a declarat, la rândul său, că grupul este nerăbdător să plece din nou în turneu: "Vom încerca să facem turneul viitor şi mai bun".

Trupa trebuie să lanseze un nou DVD "AC/DC: Live At River Plate" luni, 9 mai. Show-ul a fost filmat în timpul turneului mondial din 2009/2010, în care AC/DC a concertat în 108 oraşe din întreaga lume.

Young a mai subliniat faptul că formaţia din care face parte "supravieţuit" fiecărui nou gen muzical apărut din 1973 şi până în prezent.

"Avem fani, vechi sau mai noi, care se lasă greu. Noi am supravieţuit multor schimbări din muzică, le-am depăşit pe toate", a comentat el.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney în 1973 şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie).

Trupa AC/DC a susţinut, pe 16 mai 2010, un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul "Black Ice", care promova cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici