Noul album live al celor de la Coldplay poate fi descărcat gratuit de pe internet

Noul album live al celor de la Coldplay, pe care formaţia îl oferă sub forma unui CD tuturor fanilor care iau parte la concertele incluse vara aceasta în turneul "Viva La Vida", este disponibil şi pe site-ul oficial al trupei britanice, de unde poate fi descărcat gratuit, informează Reuters.

18 afișări
Imaginea articolului Noul album live al celor de la Coldplay poate fi descărcat gratuit de pe internet

Noul album live al celor de la Coldplay poate fi descărcat gratuit de pe internet

"LeftRightLeftRightLeft", albumul gratuit pe care Coldplay l-a lansat special pentru fanii care iau parte la concertele ei, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al formaţiei.

Primul concert unde publicul s-a putut bucura de noul material lansat a fost cel susţinut de Coldplay vineri, în Palm Beach, Florida.

"Să cântăm live e ceea ce ne place cel mai mult", au declarat membrii formaţiei. "Acest album reprezintă o mulţumire adusă fanilor noştri - oamenii care ne dau un motiv ca toate acestea să se întâmple", au adăugat aceştia.

Albumul "LeftRightLeftRightLeft" cuprinde nouă piese live, care au fost înregistrate de-a lungul turneului "Viva La Vida", ce se va încheia în toamnă, cu două concerte pe care Coldplay le va susţine, pe 18 şi 19 septembrie, pe Stadionul Wembley din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici