Noul album Placebo se va numi "Battle For The Sun" (Video)

Noul album al trupei Placebo, care pe 21 iunie va concerta la Bucureşti, se va numi "Battle For The Sun" şi va fi lansat pe 8 iunie, premiera primului extras pe single urmând să aibă loc marţi, la BBC Radio 1, informează One Event, organizatorii concertului din Capitală.

52 afișări
Imaginea articolului Noul album Placebo se va numi "Battle For The Sun" (Video)

Noul album Placebo se va numi "Battle For The Sun" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primul extras pe single de pe cel de-al şaselea album va fi piesa ce dă titlul discului - "Battle For The Sun" - şi va putea fi ascultat în premieră mondială marţi, în cadrul emisiunii lui Zane Lowe la BBC - Radio 1, începând cu ora 21.00 (ora României).

Placebo va lansa noul album în Europa pe 8 iunie. Noul material de studio se vrea a fi mult mai accesibil publicului larg, cu o pregnantă tentă pozitivă. Acesta a fost produs de un nume sonor al scenei internaţionale de rock alternativ – David Bottrill. Bottrill şi-a mai pus amprenta pe alte câteva produse muzicale, precum Tool, Silverchair sau dEUS.

După ce în 2006 au umplut Arenele Romane, britanicii de la Placebo vor reveni în România cu un nou show live ce va avea loc pe 21 iunie, la Romexpo. În cadrul acestui concert, trupa îşi va promova noul album.

Biletele au fost puse în vânzare la preţurile de 175 de lei (gazon A) şi 100 de lei (gazon B). Acestea pot fi cumpărate online, de pe MyTicket.ro, dar şi din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica şi din cluburile Control, Fabrica şi Fire.

Odată cu recitalul din Capitală, cei de la Placebo îl vor prezenta fanilor şi pe noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a înlocuit pe toboşarul Steve Hewitt, în 2007.

Bazele trupei Placebo au fost puse în 1994, în Londra. Până în prezent, formaţia a lansat cinci albume de studio, şase EP-uri şi 27 de single-uri, vânzând peste zece milioane de albume în toată lumea. De-a lungul timpului, trupa a susţinut peste 900 de concerte, în 59 de ţări, fiind cap de afiş la peste 50 de festivaluri din toată lumea. Totodată, Placebo a avut colaborări cu legendarii David Bowie, Robert Smith (The Cure) şi Michael Stipe (REM).


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici