Noul lungmetraj al francizei "Dosarele X" are un titlu oficial

Noua continuare pentru marile ecrane a celebrului serial de televiziune "Dosarele X", cu David Duchovny şi Gillian Anderson, care va fi lansată pe 25 iulie 2008, se va numi "The X-Files: I Want to Believe", informează variety.com.

73 afișări
Imaginea articolului Noul lungmetraj al francizei "Dosarele X" are un titlu oficial

Noul lungmetraj al francizei "Dosarele X" are un titlu oficial (Imagine: www.webring.com)

Ştirea a fost confirmată de studioul 20th Century Fox, producătorul lungmetrajului.

Potrivit sursei citate, scenariul filmului este semnat de creatorul serialului, Chris Carter, care va fi şi regizorul peliculei, şi de Frank Spotnitz.

Potrivit lui Carter, filmul nu se va concentra asupra clasicei mitologii a extratereştrilor, ci mai degrabă pe lupta între ştiinţă şi credinţă.

În film, David Duchovny şi Gillian Anderson îşi vor relua celebrele roluri de agenţi ai FBI, Fox Mulder şi, respectiv, Dana Scully.

Sloganul "I Want to Believe" (Vreau să cred) este un laitmotiv al serialului TV, apărând pe un poster care poate fi văzut în biroul agentului Mulder.

Proiectul unei continuări a serialului SF "Dosarele X" circulă de câţiva ani. Filmul a fost amânat, în parte, din cauza unui proces intentat de Carter companiei 20th Century Fox, în 2005, în urma unor neînţelegeri financiare legate de serial.

Serialul de televiziune "Dosarele X" a fost difuzat în perioada 1993 - 2002 şi a beneficiat de o variantă pentru marele ecran lansată în 1998, care a avut încasări la nivel mondial de 189,2 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici