Noul www.csid.ro - citeşte-l sănătos!

Site-ul revistei "Ce se întâmplă, doctore?" - www.csid.ro - vine în întâmpinarea userilor, din noiembrie, cu un layout proaspăt şi cu conţinut mult mai bogat, adaptat nevoilor acestora, tot mai preocupaţi de reţeta unui stil de viaţă sănătos.

254 afișări
Imaginea articolului Noul www.csid.ro - citeşte-l sănătos!

Noul www.csid.ro - citeşte-l sănătos!

Astfel, noul www.csid.ro devine un spaţiu dinamic în care userii au acces la cei mai buni specialişti, primesc informaţii relevante legate de tot ce e nou în materie de wellness şi au la dispoziţie aplicaţii care le oferă informaţii utile în lupta cu kilogramele, se precizează într-un comunicat de presă, dat publicităţii miercuri.

Cu un conţinut exact şi permanent updatat, secţiunea dedicată sănătăţii din noul www.csid.ro reprezintă cel mai accesibil şi util instrument în prevenirea afecţiunilor şi adoptarea unui regim de viaţă sănătos, precum şi un sprijin real în lupta împotriva problemelor de sănătate.

Structurată pe categorii de conţinut, secţiunea de sănătate din noul www.csid.ro îşi propune să acopere întreaga arie medicală livrând userilor date exacte ce pot fi filtrate după mai multe criterii. Astfel, aceştia obţin exact informaţia căutată şi toate detaliile relevante.

Noul www.csid.ro îşi surprinde userii şi cu un quiz captivant - Sănătatea de la A – Z, utilizatorii fiind invitaţi să descopere cât de bine stăpânesc noţiuni din domeniul medical: http://www.csid.ro/concursuri/completeaza-quiz-ul-sanatatea-de-la-a-la-z-si-castiga-11689968/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici